КОИ ЗОДИИ ЩЕ КУПУВАТ ИЗГОДНО ИМОТ ПРЕЗ 2019

КОИ ЗНАЦИ ДА РЕМОНТИРАТ ДОМА СИ ПРЕЗ ГОДИНАТА НА ЖЪЛТОТО ПРАСЕ

КОИ ЗОДИИ ЩЕ КУПУВАТ ИЗГОДНО ИМОТ ПРЕЗ 2019

2018 година беше тежко изпитание - ретроградни планети се надпреварваха да изпъват нервите ни, да провалят планове, да ни пречат на покупки и инвестиции. Звездният небосклон беше трудно, направо минно поле за купувачите на имоти, за тези, които предприемат мащабни ремонти, както и за купуващите големи, скъпи стоки като мебели и уреди. Общо взето покупката и приготвянето на имот - било то за живеене или отдаване, трябваше да се извършва на прибежки и подскоци между многократно ретроградния Меркурий и ретроградната Венера.

За щастие, 2019 е доста по-благосклонна. По китайския календар тя ще бъде покровителствана от енергията на 

Жълтото Земно Прасе 

или Свиня, или Глиган, както ви харесва. Това е едно много практично и уравновесено животно, което носи не по-малко балансирана енергия, ориентирана към неизменните стойности. С други думи: ето една 

хубава година за покупка на собствено жилище и за инвестиране в имот

Разбира се, тази слънчево-оптимистична прогноза няма как да важи за всички знаци. Да видим кои са късметлиите и кои ще трябва да се въздържат, за да не претърпят загуби.

Жълтото Прасе се отнася внимателно към финансите и още по-внимателно си следи разходите. То ще даде положителен стимул на всеки, който по същия начин подхожда към харченето на пари. Ако целта ви е да спечелите ресурс, да натрупате известен резерв - моля, Прасето ще ви подкрепи. То носи енергията на земята (нали е Земно), следователно това влиза в неговия ресор.

Поради това, че Прасето е Земно, тоест водещата енергия на годината е земната, 2019 ще бъде идеална за инвестиране и за развитие на собствените инициативи. Всякакви операции с имоти и собственост влизат в тази графа. Идва благоприятен момент за разпореждане с нашето имущество, с неговото преструктуриране и защо не оптимизиране.

Главният съвет, който дава източният хороскоп, е каквото и да правите, да проявите себе си и своите способности. Ще имате шанс за добри резултати, ако сте инициативни, а не свити. Ако сте решителни, а не твърде обмислящи.

Впрочем изненадващо, но Жълтото Прасе обича риска. То обича и да изпъва нервите на съдбата, да предизвиква с цел печалба. Така че ако проявите доза смелост, то ще ви подкрепи. Според някои астролози, Прасето би подкрепило дори любителите на лотарийните билети и на казината - натрупване, печалба, създаване на база от ресурси.

Със сигурност Жълтата Свиня ще помага в бизнеса, в инициативите, в големите покупки, включително в придобиването на собственост. Ще помага и в съдебните дела.

Финансовото благополучие ще дойде при този, който е ориентиран към натрупване, който е добър стопанин и внимателно и с уважение се отнася към собствеността.

В годината на Жълтата Свиня ще бъде плодотворно да се работи за дома и за благото на семейството.

Времето е идеално за ремонт - освежете дома си, наемете майстори и преустройте жилището, поне пребоядисайте или сменете някои стари и протъркани мебели. Цялото това начинание няма да ви излезе през носа - тоест прекалено скъпо и със сигурност ще ви удовлетвори.

Годината е отлична и за пренареждане на жилището, за основно почистване на изби и тавани, за пренареждане на вещите на вилата.

Свинята ще ви подкрепи и ако искате да започнете да строите. А ако сами се включите в проекта, допринасяйки с творчество и изкуство, резултатът ще бъде още по-благоприятен за вас.

Свинята има добри спестявания и е способна да ги извади в точния момент и да придобие изгоден имот. Или да продаде с прекрасна печалба. Родените в годината на Свинята са в най-благоприятна позиция - цялото звездно небе ще ги подкрепя.

Прасето: паричен хороскоп

Както уверяват източните финансови хороскопи, в 2019 г. печалбата ще гони този, който дава от чисто сърце. Съдбата ще го възнаграждава с още повече.

Прасето умее да прави отлични подаръци, да проявява щедрост във финансов план и с лекота да получава пари от най-различни източници. Годината на Прасето е чудесна за намиране на странични доходи - с работа или без.

Само едно предупреждение не пренебрегвайте: енергиите са благосклонни към тези, които харчат умно и обмислено и не пилеят парите си, без да си правят сметката.

Кой да не инвестира в имоти през 2019 г.

  • Плъх - за родените през година на Плъха финансовите прогнози не са особено благоприятни. В началото на годината ще бъдете заставени да си върнете дълговете. До средата на 2019 г. вероятно ще имате извънредни разходи за неприятни неща като лечение и лекарства. Втората част от годината ще мине в опити да спастрите някаква сума. Но не се отчайвайте. В случай на нужда можете да се обърнете за финансова подкрепа към роднини и добри приятели - енергията на Свинята ще ви ги осигури. През лятото на 2019 г. у някои представители на знака са вероятни големи приходи, благодарение на които ще бъдат решени належащи въпроси, свързани с недвижимо имущество.
  • Кон - хороскопът ви за 2019 г. показва, че с парите ви всичко ще е наред и няма да се нуждаете от нищо. Ще осигурявате прехраната си с труд, но доходът ви ще бъде достатъчен. Астролозите обръщат внимание да бъдете все пак разумни и да не си позволявате скъпи покупки. През новата година определено не трябва да пръскате пари, дори ще ви е здравословно мъничко да икономисвате. Това не е година, подходяща да купувате имот или автомобил. Но и строга икономия не е нужна - просто се откажете от ненужните вещи.

Кой ще бъде финансов бог на 2019 г.

  • Тигър - съдбата ви гали по отношение на финансите. Имате зелена улица за нови бизнес проекти, за леко рисковани постъпки. Вашето трудолюбие и здрав разум ще ви помагат да бъдете 12 месеца успешни, без проблем.
  • Дракон - предстои ви радостна голяма покупка като нова кола (наистина нова) или имот в престижен район. Късмет в сделките, добри доходи, отлично инвестиране на натрупаното.
  • Бик - 2019 г. е благоприятна за заработването на големи пари. В края на годината ще се отвори възможност да си купите и имот. Харчете спокойно, без да се изхвърляте. Бикът винаги влага парите си с ум. Ако инвестирате през 2019 г., тези пари ще работят за вас.
  • Заек - препоръчва ви се да си купите собствено жилище, ако не сте го направили досега. Извън тази област са възможни големи загуби. Ще получите привлекателни предложения за инвестиция, ще ви привличат към изгодни проекти или ще бъдете примамени да разширите бизнеса си. Но звездите ви подкрепят само в разширяването в личен план. Покупка на имот - да, но само ако лично ще го ползвате. Успех и в продажбата на недвижима собственост.
  • Змия - този знак обича да си трупа пари и през 2019 г. банковите му сметки ще се пълнят без проблем. Предупреждението към вас е да не прекалявате с трупането и да не давате пари срещу лихва - може и да не ви върнат дълга. Добри дивиденти ще ви донесат инвестиции в недвижима собственост, вложения в образование и в бъдещето на близки от семейството. Можете да спечелите от покупката на земя. Особено успешна ще е годината на Змиите, чийто бизнес е със земята - селско стопанство, ландшафтен дизайн, търговия със земя, геоложки изследвания, проектиране и строителство на извънградски къщи... Всичко, свързано с природата и земята, ще ви носи в пъти по-голяма от нормалната печалба.
  • Петел - родените в годината на Петела мъже могат да се заемат със строителство и домашни ремонти. Времето е идеално да се поставят основите на свой дом, да се инвестират пари в строителстов, да се направи ремонт или преустройство на жилището, да се построи семейна вила. Тези, които професионално се занимават с посочените сфери, ще имат значително увеличение на доходите. За земните петли най-успешен ще е месец септември. Водните Петли ще решат жилищните си проблеми по по-екзотичен начин - може би чрез брак?

Какво да подаряваме в годината на Жълтото Прасе?

Отлични подаръци са красиви спестовни касички с формата на прасенце и ценни монети, ценни метали, бижута, часовници.

Друг тип добри подаръци са творческите - картини, живи цветя в уникални кашпи, изделия от тъкани и глина.

Специалистите по Фън Шуй предлагат да подаряваме бонзай, пейзажи в източен стил, сервизи за кафе и чай, кристали и полускъпоценни камъни.

Не забравяйте на новодомците да поднесете символа на тази година - домашно мини-прасенце, което ще пази семейното огнище като всяко добро духче, ще носи успех и любов, и много щастливи моменти.

Успешна година!